Tänä vuonna vietetään viidettä kertaa valtakunnallista Vihervuotta. Pääteemana on kestävä suomalainen maisema sekä kaupungissa että maaseudulla. Tavoitteena on nostaa esiin ympäristön viihtyisyyden merkitystä ja sen vaikutuksia ihmisten hyvinvointiin. Teemavuoden myötä halutaan innostaa kaikkia toimimaan oman lähiympäristönsä hyväksi.

Puutarha Tahvoset on mukana Vihervuodessa 2016 yhtenä pääsponsorina. Haluamme auttaa ihmisiä, yrityksiä ja yhteisöjä edistämään lähiympäristön vihreyttä ja muistuttaa sen tärkeydestä hyvinvointimme kokonaisvaltaisena osana. Vihreys on kaikille meille hyväksi.

Jaamme täällä ja facebook-sivuillamme vinkkejä esimerkiksi uutuuksista, kestävistä lajikkeista ja hyötykasveista. Hyviä vaihtoehtoja löytyy pihan koosta riippumatta. Parvekkeelle voi perustaa ruukkupuutarhan tai rivitalopihaan monikerroksisen hyötykasvitarhan. Isoihin istutusryhmiin löytyy helppohoitoisia vaihtoehtoja kasvupaikan mukaan.

Lisää Vihervuoden teemoista ja tapahtumista voit lukea osoitteesta www.vihervuosi.fi

Viherpäivät

Olemme mukana Vihervuoden avajaisissa Jyväskylän Paviljongissa ja oheisessa Vihertekniikka-näyttelyssä. Tervetuloa osastollemme tutustumaan tulevan kauden uutuuksiin, muistelemaan menneitä ja suunnittelemaan tulevaa. Löydät meidät näyttelyosastolta 83.