Siirry pääsisältöön

Tahvoset B.V.

Tahvoset B.V.

Tahvoset B.V. on Puutarha Tahvoset Oy:n tytäryhtiö. Se on perustettu tehostamaan taimiostoja Euroopasta. Hankinnat tehdään suoraan taimistoilta Hollannissa, Belgiassa ja Saksassa. Läheinen yhteistyö toimittajien kanssa mahdollistaa parhaat hankintamahdollisuudet. Suorien ostoväylien kehittämisen lisäksi, jatkamme pitkän tähtäimen suunnitelmallista sopimusviljely-yhteistyötä luotettavien toimittajien kanssa. Huolella valittujen tuottajien ja yhteistyökumppaneiden kanssa varmistamme, että asiakkaillamme on paras mahdollinen valikoima myös tulevaisuudessa.

Tahvoset B.V. hoitaa osaltaan kuljetustilaukset, taimien laputukset ja vaadittavat paperityöt. Lyhyet toimitusketjut antavat mahdollisuuden toimia nopeasti ja tehokkaasti, ilman tarpeetonta aikaviivettä ja laadun heikkenemistä. Muualla kuin Suomessa toimivia asiakkaita palvellaan suoraan Hollannista, ilman välikäsiä.

Yhdessä B.V.:n kanssa Puutarha Tahvoset Oy voi tarjota laajan ja monipuolisen valikoiman isoista lehtipuista, havuista ja pensaista aina perennoihin ja kukkasipuleihin. Mitä tarvitsetkin, me toimitamme.

Sales Tahvoset B.V.

Remco Van Dijk

+31 6 10 860856

remco.van.dijk@tahvoset.nl