Double Play® angervoja yhdistää helppohoitoisuus, tiivis, hyvä kasvumuoto ja ennen kaikkea raikkaat lehtivärit ja näyttävä kukinta. Niin puhjetessa kuin syksylläkin lehdet lisäävät monikäyttöisten pensaiden näyttävyyttä. Proven Winners® kasvikokoelmaan kuuluvilla angervoilla lisäät vivahteita ja mielenkiintoa puutarhaasi helposti ja varmasti.

Tutustu helppohoitoisiin angervoihin ja täydennä puutarhaasi huikeilla kasveilla!

DOUBLE PLAY® ARTIST japaninangervo

Spiraea japonica ‘Galen’ Double Play® Artist

Tiiviskasvuisen, matalan ja pyöreämuotoisen pensaan lehdet puhkeavat purppuranpunaisina. Kasvun edetessä väri tasaantuu tummansinivihreäksi. Uusiin versoihin muodostuvien kukkien vaaleanpunainen taittaa hieman violetin suuntaan. Syysvärissä tummaa purppuraa. Leikkaus aikaisin keväällä tai heti kukinnan jälkeen lisää uutta sävykästä kasvua ja pitää pensaan ryhdikkäänä. Pensas sopii hyvin ryhmiin ja mataliin aidanteisiin.

DOUBLE PLAY® BIG BANG pensasangervo

Spiraea x ‘Tracy’ Double Play® Big Bang

Pyöreähkö pensas, jonka uusi kasvu on raikkaan oranssinpunaista. Lehdistö muuttuu pikkuhiljaa kellanvihreäksi. Tämän pensaan yksittäiset kukat ovat suuremmat ja väri pinkimpi kuin millään muulla japaninangervolla. Kukat muodostuvat uusiin versoihin. Oranssinkeltainen syysväri kruunaa värikylläisen kasvukauden. Leikkaa pensasta tarvittaessa aikaisin keväällä. Näyttävä pensas sopii massaistutuksiin tai sekaistutuksiin.

DOUBLE PLAY® BLUE KAZOO taiganvirpiangervo

Spiraea media ‘SMSMBK’ Double Play® Blue Kazoo

Uudessa kasvussa on aavistus punertavuutta, lehdet muuttuvat sinertävän vihreiksi kasvun edetessä. Pensas kukkii valkoisin, suurin kukinnoin edellisen vuoden versoilla. Syysväri voimakkaan punainen. Leikkaa pensasta tarvittaessa heti kukinnan jälkeen tai maltillisesti harventaen aikaisin keväällä. Pyöreähkö pensas sopii aidanteisiin, massaistuksiin ja osaksi pensasryhmiä.

DOUBLE PLAY® DOOZIE japaninangervo

Spiraea x 'NCSX2' Double Play® DOOZIE

Pyöreämuotoisen pensaan uusi kasvu on kirkkaanpunaista, väri tasoittuu tummanvihreäksi. Pensas kukkii uusilla versoilla runsaasti toukokuun lopulta pitkälle syksyyn purppuranpunertavin kukinnoin. Tämä angervo ei tee itävää siementä vaan käyttää kaiken energiansa kukkimiseen. Syysvärissä vaaleankeltaista ja purppuranpunaista. Pensas sopii mataliin aidanteisiin, ruukkuistutuksiin ja massakasviksi tai mihin vain, missä tarvitaan raikasta, pitkäaikaista kukintaa.

DOUBLE PLAY® GOLD keltajapaninangervo

Spiraea japonica ‘Yan’ Double Play® Gold

Tiiviskasvuinen, matala ja pyöreämuotoinen pensas, jolla on kirkkaan keltainen lehdistö. Lehdet ovat selvästi kirkkaammat kuin muilla keltalehtisillä angervoilla. Uusiin versoihin puhkeavat kukat ovat kirkkaan pinkit ja kukinta on erittäin runsas. Syksyn tullen lehdet punertuvat hieman. Eloisa ja värikäs pensas säilyttää kasvumuotonsa hyvin ilman leikkauksia. Tämä pikkupensas sopii niin laajoihin massaistuksiin kuin osaksi ryhmää.

DOUBLE PLAY® RED japaninangervo

Spiraea japonica ‘SMNSJMFR’ Double Play® Red

Läpimurto angervojen kukkaväreissä: ensimmäinen, lähes kirkkaanpunaisin kukin kukkiva angervo!

Luonnostaan tiiviin, pallomaisen pensaan uusi kasvu on tumman burgundinpunaista. Lehdistö muuttuu vähitellen tummanvihreäksi. Uusiin versoihin puhkeavat kukinnot ovat hämmästyttävän kirkkaanpunaiset, eikä vastaavaa punaisuutta ole ennen nähty angervoilla. Pensaan syysväri on ruskeanpunainen. Tämä japaninangervo sopii käytettäväksi massaistutuksissa ja erilaisissa pensaryhmissä.

Tästä linkistä pääset katsomaan tuotekuvia.