Blog

The Endless Summer® Collection – näyttävää kukintaa pitkäksi aikaa

es_artikkeli

The Endless Summer® Collection on joukko näyttäviä hortensioita, jotka kukkivat keskikesältä myöhäiseen syksyyn. Nämä hortensiat muodostavat kukkasilmuja sekä uusiin että vanhoihin versoihin. Kukinnot ovat isoja ja näyttäviä, ja pensaat soveltuvat kasvatettavaksi sekä puutarhassa että ruukussa.

Ankarina pakkastalvina hortensiat saattavat käyttäytyä perennamaisesti, eli talvella maan päälliset osat kuolevat. Pensas versoo keväällä tyvestä uudelleen.

’The Original’ on reheväkasvuinen. Sen isot, pyöreät kukinnot ovat happamassa maassa siniset ja emäksisessä maassa punaiset.
Menestymisvyöhyke I-II

’The Bride’:n suuret, puolikerrotut pyöreät kukinnot ovat avautuessaan puhtaan valkoiset muuttuen myöhemmin vaalean punertaviksi.
Menestymisvyöhyke I-II

’Twist-n-Shout’ kukkii pitsimäisin kukkasin. Tumman pinkkiä pitsimäistä keskustaa reunustaa emäksisessä maassa upeat pinkit, happamassa maassa sinertävät kukat. Versot ovat vahvat ja kiiltävän vihreä lehdistö muuttuu syksyllä burgundin punaiseksi.
Menestymisvyöhyke I-IV

’BloomStar’ – Endless Summer® Collectionin uusin tulokas! Näyttävät kukinnot ovat violetinsiniset tai voimakkaan pinkit maan happamuudesta riippuen. Lehdistö on kiiltävän tummanvihreä ja lehtiruodit ovat koristeellisen punaiset.
Menestymisvyöhyke I-IV
Lue lisää, miten onnistut Endless Summer® Collection –hortensioilla.