Tuotemerkit

Tuotemerkit

FinE 

FinE tulee sanoista Finnish Elite, suomalainen valio. FinE tunnus auttaa valitsemaan kestäviä, satoisia ja kauniita kasveja. Kasvien valinnassa painotetaan ilmaston- sekä tautien ja tuholaisten kestävyyttä. Tunnus takaa sen, että FinE-merkillä varustetut kasvit on lisätty tarkkaan tutkituista ja tautitestatuista emokasveista. Koko tuotantoketjua valvotaan tarkoin. Tähän mennessä valitut FinE-kasvit ovat koristekasveja sekä hedelmä- ja marjalajikkeita.

FinE-taimia saa hyvin varustetuista taimimyymälöistä. Taimet tunnistaa taimien nimilapussa olevasta logosta tai sanasta FinE.

Lue lisää täältä.

 

 

 

Ilona® 

Ilona on hyvää tekevä kotimainen taimituoteperhe. Näyttävät Ilona-taimet edustavat kasvuvoimaa ja kestävyyttä sekä luonnollista tuotantoprosessia. Laadukkaille Ilona-taimille myönnetään kahden kasvukauden takuu. Tunnistat ne raikkaan sinisitä ruukuista!

Lisää täältä.

 

 

 

 

 

Easy Elegance® 

Easy Elegance® on uusi pensasruusuvalikoima amerikkalaisen Baileyn taimiston ruusunjalostus­ohjelmasta. Jo yli kymmenen vuotta jatkuneen ­jalostustyön tavoitteena oli mm. muuttaa asenteita ­ruusujen hankalasta kasvatuksesta ja hoidosta. Taimet ovat kotimaisia, omaa tuotantoamme.

Jalostustyön aikana kasveja ei ruiskutettu härmää eikä mustalaikkutautia vastaan, näin vain kestävimmät taimet jäivät jäljelle. Tuloksena saatiin terveitä sekä helppo­hoitoisia, tasakokoisia ja kaunismuotoisia lajikkeita.

Kaikki Easy Elegance®-valikoimaan kuuluvat lajikkeet ovat omajuurisia, eivätkä sen vuoksi tee villiversoja. Nyt jokainen, tavallisesta kotipuutarhurista alan ammattilaisiin, voi nauttia kauniista, koko kesän kukkivista ruusuista vähemmällä vaivalla.

Lue lisää tuotetietojen kohdalta.

Lisätietoja englanniksi tarjoaa http://www.easyelegancerose.com/

 

Endless Summer® 

Endless Summer ® jalohortensiasarja on käänteentekevä muista jalohortensioista poikkeavan kukintarytminsä ansiosta. Endless Summer® jalohortensiat muodostavat kukkasilmuja sekä uusiin että vanhoihin versoihin, joten upea kukinta ilahduttaa puutarhassa koko kesän. Uudet, nopeasti kasvavat kirkkaan vihreät versot kukkivat suurin pallomaisin kukin samana kesänä ja jatkavat kukintaansa aina myöhään syksyyn saakka. Vaikka Endless Summer® jalohortensioiden versot paleltuisivatkin talvella, kasvattaa ne uudet, kukkivat versot seuraavana kesänä. Taimet ovat kotimaisia, omaa tuotantoamme.

Endless Summer® jalohortensia viihtyy auringossa tai puolivarjossa ja on erinomainen kukkija myös ruukussa, terassilla tai parvekkeella.

Endless Summer® jalohortensiat ovat jatkuvakukintaisia. Vanhojen kukkien poistaminen edistää uusien kukkasilmujen puhkeamista.

Lue lisää lajikkeista ja hoidosta tuotetietojen kohdalta.

Lisää Bailey Nurseriesin sivuilta: https://endlesssummerhydrangeas.eu/fi/

 

First Editions® 

Uusia, ainutlaatuisia kukkivia kasveja, jotka tuovat  kauneutta ja värirunsautta  puutarhaasi. Vaivattomasti.

Nämä upeat kasvit tarjoavat elementtejä joiden avulla on helppoa kehittää jokaista puutarhaa. Ne eivät ole ehkä ensimmäisenä mieleen tulevia kasveja, kun mietit tapaa lisätä väriä ja mielenkiintoa puutarhaasi. Näillä persoonallisilla valinnoilla saat lisättyä puutarhasi kiinnostavuutta helposti! Taimet on kotimaisia, omaa tuotantoamme.

Tutustu First Editions® kokoelmaan. Yli kymmenen huomionarvoista kasvia, joilla saat vaivattomasti väriä puutarhaasi, näet klikkaamalla tästä.

Lisätietoja englanniksi näet täältä.

 

 

Proven Winners® 

Proven Winners® on kasvikokoelma tutkittuja ja testattuja lajikeuutuuksia. Kokoelman kasveja yhdistävät toivotut ominaisuudet kuten helppohoitoisuus ja kasvukauden aikana vaihtuvat raikkaat värit sekä lehdissä että kukinnoissa. Mukaan on valittu vain erityisen elinvoimaisia ja terveitä lajikkeita.

Tutustu Proven Winners® kokoelmaan.

Lisätietoja englanniksi näet täältä.