HULE-Taimi®

Valikoimamme täydentyy uudella tuoteperheellä, joka on suunnattu hulevesialueiden viherrakentamiseen. Kasvualusta ja ruukku on suunniteltu erityisesti hulekasveille sopivaksi. Valikoimaan kuuluu sekä kosteutta että kuivuutta hyvin kestäviä kasveja ja kaikkea niiden väliltä. Kaikki kasvit ovat monivuotisia; sekä perennoja että puuvartisia.

HULE-Taimi® kasvilajivalikoima perustuu Hämeen Ammattikorkeakoulun Lepaan hukutus- ja kenttäkokeisiin ja omalla taimistollamme tehtyyn monivuotiseen koeistutusten seurantaan.

Taimien kasvualusta poikkeaa normaalista merkittävästi ja on samankaltainen kuin hulevesiprojekteissa käytetty kivennäispitoinen kasvualusta. Tämä helpottaa taimien sopeutumista erikoiskasvualustaan istutuksen jälkeen.

HULE-Taimen kasvatusruukun erikoisrakenne varmistaa täydellisen juuriston muodostumisen koko juuripaakun alueelle ja helpottaa taimien kasvuunlähtöä istutuspaikalla. Taimet voidaan toimittaa työmaalle ruukuista valmiiksi irrotettuna, mikä nopeuttaa istutustyötä.

Taimet tuotetaan tilauksesta projektikohtaisesti, taimistolla ei pidetä suurta varastoa valmiina. Lajikkeet valitaan kohteen mukaan.

Kysy lisää: myynti (at) puutarhatahvoset.fi