Töihin meille

AVOIMIA TYÖPAIKKOJA

Puutarha Tahvoset Oy on koriste- ja hyötykasvien tuotantoon ja tukkumyyntiin keskittynyt taimitarha. Olemme erikoistuneet astiataimiin, joiden tuotannosta on yli 35 v kokemus. Koristepensaita ja –puita, marjapensaita, hedelmäpuita, jättiperennoja ja mansikantaimia lisätään ja viljellään n. 100 hehtaarin alueella. Asiakkaina ovat puutarhamyymälät ja viherrakentajat Suomessa ja lähialueilla.

Aktiivinen haku ei ole tällä hetkellä käynnissä. Voit kuitenkin lähettää avoimen hakemuksen ja CV:n. Katso yhteystiedot alta.

 

KESÄTÖIHIN TAIMISTOLLE

Haemme reippaita kesätyöntekijöitä, joiden tehtäviin kuuluu taimien lisäämiseen ja hoitoon liittyvät työt.

Hakijoilta edellytetään vähintään 16 vuoden ikää ja sitoutumista työhön 7.6.-16.7.2021 väliseksi ajaksi. Aiempaa kokemusta alalta ei tarvitse olla.

Vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen:

tomi.tahvonen@puutarhatahvoset.fi

 

HARJOITTELU- JA TYÖSSÄOPPIMISPAIKKOJA

Taimistolla on mahdollista suorittaa työharjoitteluja ja työssäoppimisjaksoja. Kysy myös oppisopimuspaikkoja. Tule oppimaan yhteen Suomen suurimmista taimistoista!

 

OPINNÄYTETÖITÄ

Taimitarhatuotantoon liittyen löytyy monipuolisesti opinnäytetyömahdollisuuksia. Aihe voi käsitellä esimerkiksi tuotantoa, tuotekehitystä tai markkinointia – kerro ideasi rohkeasti!

 

Vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen:

tomi.tahvonen@puutarhatahvoset.fi

Valitettavasti emme pysty vastaamaan puhelintiedusteluihin!