Blog

Ilona ilahduttaa

Ilona® on hyvää tekevä kotimainen taimituoteperhe. Näyttävät Ilona-taimet edustavat kasvuvoimaa ja kestävyyttä sekä luonnollista tuotantoprosessia. Laadukkaille Ilona-taimille myönnetään kahden kasvukauden takuu.

Kotimainen taimi on kestävä

Kotimainen taimi on terve ja turvallinen valinta. Taimet kasvavat alusta alkaen ulkona Suomen vaativissa sääolosuhteissa ja kestävät näin tuontitaimia paremmin.

Ilona-taimi on kookkaampi

Taimi on istutettu tavallista suurempaan astiaan. Isossa astiassa taimi voi paremmin ja kasvaa vahvemmaksi. Kookkailla taimilla puutarhasta saa valmiimman ja näyttävän jo istutusvaiheessa.

Entistä parempi laatu

Ilona-taimi ylittää normaalit astiataimen laatuvaatimukset.ilona_tervola_660 Taimille myönnetään kahden kasvukauden takuu.

Ekologinen kasvatus

Ilona-taimi on kasvatettu luonnon kiertokulkua ja tasapainoa kunnioittaen.

Kasvatusalueilla on käytössä suljettu automaattinen kastelujärjestelmä. Kasvatuksessa käytetään hallitusti liukenevia lannoitteita. Ilona-taimen astia on kierrätettävä ja taimen ostomyymälään palautettuna se päätyy kierrätykseen taimistolle.

Taimi, joka tekee hyvää

Jokaisesta myydystä Ilona-taimesta lahjoitetaan 10 senttiä ns. vihreään kohteeseen. Kohteet valikoituvat Facebookissa järjestettävien yleisöäänestysten perusteella. Ilona-taimia saa hyvin varustelluista puutarhamyymälöistä kautta maan!

Klikkaamalla tästä, pääset selaamaan Ilona-taimia.